Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir işyerinde çalışmak

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka işde çalışmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada başka işyerinde çalışmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, icat yapacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi işinde çalışmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kazancın daha da artacağına işarettir.

Rüyada temizlik işinde çalışmak umduklarını bulamayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının işinde çalışmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına inanılır.

Rüyada eski işinde çalışmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş kurmaya çalışmak para yatıracağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments