Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek

Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek

Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kızı gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kızla konuşmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kızı görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments