Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski devlet başkanı görmek

Rüyada eski devlet başkanı görmek

Rüyada eski devlet başkanı görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada eski devlet başkanı gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada eski devlet başkanını görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski devlet başkanı görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek tazeleneceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş devlet başkanını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada amerika devlet başkanını görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanına sarılmak dirliğin bozulabileceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanı öldürmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments