Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski belediye başkanını görmek

Rüyada eski belediye başkanını görmek

Rüyada eski belediye başkanını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanını gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Rüyada eski belediye başkanı görmek kişinin sıkıntıların artacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski belediye başkanını görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanı olmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanından para almak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments