Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski devlet başkanını görmek

Rüyada eski devlet başkanını görmek

Rüyada eski devlet başkanını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada eski devlet başkanını gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada eski devlet başkanını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Rüyada eski devlet başkanı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanından para almak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanını korumak işlerin sarpa saracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments