Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski gemiye binmek

Rüyada eski gemiye binmek

Rüyada eski gemiye binmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret eder.

Rüyada eski gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada eski bir gemiye binmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, düşmanına galip geleceğine işarettir.

Rüyada eski gemiye binmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek ailesini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, istemediği halde borçlanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, içine kapanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek elinin bollaşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada gece gemiye binmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek gemiye binmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments