Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir gemiye binmek

Rüyada eski bir gemiye binmek

Rüyada eski bir gemiye binmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada eski bir gemiye binmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Rüyada eski bir gemiye binmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski gemiye binmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri gemiye binmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada yanlış gemiye binmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada karada gemiye binmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments