Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek gemiye binmek

Rüyada yüksek gemiye binmek

Rüyada yüksek gemiye binmek isyan edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, önemli kararlar alınacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek gemiye binmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada duran gemiye binmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nuhun gemisine binmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, haksızlık yapmayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış gemiye binmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada askeri gemiye binmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments