Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gemiye binmek

Rüyada gece gemiye binmek

Rüyada gece gemiye binmek herkesin desteğinin alınacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada gece gemiye binmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada gece gemiye binmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gemi görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada gece otobüse binmek kazancının yerine gelmesine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada gece arabaya binmek darlığa düşmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece trene binmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada gece bisiklete binmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada gece sandala binmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada gece vapura binmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments