Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, rakiplerini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada eski bir gemiye binmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski gemiye binmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle uçağa binmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle trene binmek her geçen gün başarıların artacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek evlatlarından memnun olacağına, kendisini çok yıpratacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin arabasına binmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, her şeyin sarpa saracağına, birikmiş parasının olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments