Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek düşmanların önlerinin açılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek sorunların birbiri ardına geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalettir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, elindeki imkanların artacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek zarara uğrayacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments