Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ev aldığını görmek

Rüyada eski ev aldığını görmek

Rüyada eski ev aldığını görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski ev aldığını gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada eski ev aldığını görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada eski araba aldığını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, parasız ve işsiz kalacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski altin bilezik takmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak mal ve mülk sahibi olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments