Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin aldattığını görmek

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin aldattığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının eşini aldattığını görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işlerin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ekmek aldığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulur.

Rüyada eşinin aldattığını hissetmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla aldattığını görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalettir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments