Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ümitsizliğe, zor durumların sona ereceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmayı görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işlerinin açılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments