Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski araba aldığını görmek

Rüyada eski araba aldığını görmek

Rüyada eski araba aldığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret eder.

Rüyada eski araba aldığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada eski araba aldığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın araba aldığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye araba aldığını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zenginliği bulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, afiyette olacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments