Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mini etek giymek

Rüyada mini etek giymek

Rüyada mini etek giymek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çıkış yolları bulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mini etek giymek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada yeşil mini etek giymek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz mini etek giymek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mini etek giymek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, insanlar tarafından tanınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mini etek giymek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada siyah mini etek giymek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini mini etekle görmek yeni bir eve taşınılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mini etekle namaz kılmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments