Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kısa etek giymek

Rüyada kırmızı kısa etek giymek

Rüyada kırmızı kısa etek giymek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok iyi şeylere, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek giymek bunun için sabırsızlanacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kısa etek giymek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada kısa yeşil etek giymek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa etek giymek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments