Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle telefonda tartışmak

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada telefonda tartışmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına inanılır.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda biriyle tartışmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada telefonla tartışmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, makamının sarsılmayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşiyle tartışmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle tartışmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorumluluk alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments