Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla görüşmek

Rüyada kızla görüşmek

Rüyada kızla görüşmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kızla görüşmek gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada kızla görüşmek ailesini utandırmayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tel görüşmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle görüşmek yeni bir haneye sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek bolluğun ve verimin de artacağına, günden güne kazancının artacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronla görüşmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla görüşmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada bakanla görüşmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments