Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek hastalığın biteceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, şansın önünün kesileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kazançlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sabırla hayatına devam edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada telefonla görüşmek girdiği işleri kaybedeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek başına uğursuzluklar geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments