Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla görüşmek

Rüyada arkadaşlarla görüşmek

Rüyada arkadaşlarla görüşmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yalan söylemeye, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla görüşmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek depresyona gireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Rüyada görüşmek istememek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle görüşmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek başarılarının tadına varacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments