Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elini tutmak

Rüyada eşinin elini tutmak

Rüyada eşinin elini tutmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada eşinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, onların güvenini sarsacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına inanılır.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elini tutmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin elinden tutmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada elini tutmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments