Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen eşinin elini tutmak

Rüyada ölen eşinin elini tutmak

Rüyada ölen eşinin elini tutmak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, işlerini düzene sokacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak yolunda gideceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada eşinin elini tutmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak kendisiyle de gururlanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada eşinin elinden tutmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada ellerinden tutmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments