Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eşin elini tutmak

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada eşinin elini tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak emeklerinin karşılığını bulacağına, yükünün hafifleyeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinin elini tutmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine inanılır.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinin elinden tutmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak hayallere kavuşulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments