Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek güzel ameller işleyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıklardan kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi düğünde görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin düğününü görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işaret eder.

Rüyada düğünde eski sevgiliyi görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments