Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu öğrenmek gelirinin de garanti altında olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmadığını öğrenmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments