Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hamile olduğunu görmek

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ses getireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi hamile görmek kulluk derecesinin artmasına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini hamile görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasından hamile olduğunu görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşin hamile olduğunu görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hamile eş görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hamile haberini almak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments