Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizi hamile görmek

Rüyada eşinizi hamile görmek

Rüyada eşinizi hamile görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinizi hamile gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada eşi hamile görmek kendisini geliştireceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eşi hamile olmak tüm sıkıntıların giderileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin hamile olduğunu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ailesinin de büyük olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments