Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşı öpmek

Rüyada eski arkadaşı öpmek

Rüyada eski arkadaşı öpmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, hayallerinin söneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşı öpmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek saygınlığını yitireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını öpmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini öpmek ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek maddi gücünün de daimi olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, evine bereket geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kendisini işine vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments