Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşını öpmek

Rüyada eski arkadaşını öpmek

Rüyada eski arkadaşını öpmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşı öpmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşını öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını öpmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşı öpmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ele geçen kazancın azalacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kocayı öpmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments