Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek çeşitleneceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok üzüleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada devlet başkanı öldürmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanın öldüğünü görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını öpmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Rüyada zalim devlet başkanı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı ölmüş görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek imkânların günden güne azalacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments