Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak her şeyin yenileceğine, işlerine bereket geleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak işsiz kalmaya, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanından hediye almak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada devlet başkanını öldürmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını evinde görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada devlet başkanını öpmek bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments