Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkta elma görmek

Rüyada sandıkta elma görmek

Rüyada sandıkta elma görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, önemli işler yapacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada sandıkta elma gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sandıkta elma görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebze sandığı görmek feraha ermeye, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı sandık görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sandık dolusu para görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek rahat bir hayat yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hastalıktan şifa bulmaya, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir sandık görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada sandık içinde para görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments