Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni sandık görmek

Rüyada yeni sandık görmek

Rüyada yeni sandık görmek kazancın yarı yarıya artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, iş yeri sahibi olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada yeni sandık gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada yeni sandık görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sebze sandığı görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, borçların hafifleyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandık anahtarı görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak işlerine yeni işler katacağına, elindekileri de kaptıracağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada tozlu sandık görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada ahşap sandık görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş sandık görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments