Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bina görmek

Rüyada eski bina görmek

Rüyada eski bina görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski bina gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski bina almak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük eski bina görmek yiyip içeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir bina görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bina görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, başarılı işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski binaya girmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Rüyada eski bina yıkmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments