Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bina almak

Rüyada eski bina almak

Rüyada eski bina almak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada eski bina almak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada eski tarihi bina görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada eski yıkık bina görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada eski binaya taşınmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski taş bina görmek hayırlı adımlar atacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada büyük eski bina görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek bunun farkına varacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments