Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eski bina görmek

Rüyada büyük eski bina görmek

Rüyada büyük eski bina görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada büyük eski bina gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada büyük eski bina görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Rüyada çok büyük bina görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada beyaz büyük bina görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boş bina görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük binadan atlamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük binalar görmek sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulur.

Rüyada büyük bir binada kaybolmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yeni bina görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments