Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir bina görmek

Rüyada eski bir bina görmek

Rüyada eski bir bina görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski bir bina gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Rüyada eski taş bina görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir bina görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski binaya taşınmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bina almak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet eder.

Rüyada eski tarihi bina görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, işinde ustalaşacağına, alım gücünün zayıflamayacağına alamet eder.

Rüyada eski bina görmek hayatının adeta cennete döneceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, geleceğin güzel olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments