Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski başörtüsü görmek

Rüyada eski başörtüsü görmek

Rüyada eski başörtüsü görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski başörtüsü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada eski başörtüsü görmek parasal anlamda rahat edeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsüz gezmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başörtüsü taktığını görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah başörtüsü takmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada birinden başörtüsü almak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsü açılmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ipek başörtüsü görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments