Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek başörtüsü görmek

Rüyada ipek başörtüsü görmek

Rüyada ipek başörtüsü görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek başörtüsü gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada ipek başörtüsü görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek giysi giymek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işarettir.

Rüyada ipek kumaş almak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada ipek görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işarettir.

Rüyada ipek kozası görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine inanılır.

Rüyada ipek şal görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek yolu görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments