Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsüz gezmek

Rüyada başörtüsüz gezmek

Rüyada başörtüsüz gezmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsüz gezmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada başörtüsüz gezmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada renkli başörtüsü görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe başörtüsü görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü yıkamak dininden vazgeçmeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalettir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü almak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalettir.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, itibar kaybedeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments