Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden başörtüsü almak

Rüyada birinden başörtüsü almak

Rüyada birinden başörtüsü almak maddi gücünün azalacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden başörtüsü almak gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada başörtüsü bağlayamamak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsü yıkamak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada başörtüsünün yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsü istemek kötü halden iyi hale geçeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsü takmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsüz görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, para yatıracağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada renkli başörtüsü görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments