Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski spor ayakkabı görmek

Rüyada eski spor ayakkabı görmek

Rüyada eski spor ayakkabı görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski spor ayakkabı gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada eski spor ayakkabı görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, günden güne kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işarettir.

Rüyada spor ayakkabısı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada yeşil spor ayakkabı görmek şansının açılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek haklılığının anlaşılacağına, şerefli bir hayat süreceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Rüyada mavi spor ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada spor ayakkabı görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz spor ayakkabı almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments