Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlara sarılmak

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, zengin bir hayat süreceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak borcunun çok olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments