Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşına sarılmak

Rüyada eski arkadaşına sarılmak

Rüyada eski arkadaşına sarılmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, istenmeyen olayların olacağına, anne baba duası alacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, korkularından kurtulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments