Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak insanların afiyet bulacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, şansızlığın kırılacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak eşyaların yenileneceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments