Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşa sarılmak

Rüyada eski arkadaşa sarılmak

Rüyada eski arkadaşa sarılmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ekmeğinin artacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak çok sevinçli haberler alacağına, anne ve baba duası alınacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak kötülerin uzaklaştırılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, saygınlık elde edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments