Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek hayatının yolunda gideceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek onlar için çabalayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments