Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments