Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, onları gücendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada eski arkadaşlarına sarılmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşına sarılmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sorunların tarihe karışacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak büyük bir proje ortaya koyacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşa sarılıp ağlamak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşla sarılmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak ilişkilerin noktalanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments